Szombaton Safy és Nóri jött hozzánk vacsorára, én meg a régen beígért Vindaloo curryt gondoltam nekik elkészíteni. Azt ugyan nem kalkuláltam bele, hogy Safy egy hét marokkói tartózkodás után nem feltétlenül kíván egzotikus kaját, de bejött nekik. A múlt heti Vegafutáros zöldséges curryn felbuzdulva ilyet is csináltam, Butter chicken alapból. Imádom az Asian Home Gourmet fűszerpasztáit! A csirkés Vindaloo isteni csípős lett, a zöldséges (krumpli, répa, brokkoli) pedig kellemesen szószos és fűszeres a paradicsomos-tejfölös Butter Chickentől (eredeti nevén Murgh Makhani). Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, naan kenyeret is sütök hozzá. A receptet Zsófi foodblogjában találtam, teljesen jó lett és pofon egyszerű.
A fűszerpaszta készletem viszont kifogyott, úgyhogy időszerű egy látogatás a Wesselényin lévő Szép Kis Indiába, feltankolni csípős-savanyú leves és mindenféle curry alapokból.