dec
20

És akkor még egy narancsos recept mára.

Hozzávalók:
1l 100%-os narancslé
2dl tejszín
1 evőkanál keményítő
Egész fahéj, szegfűszeg, vaníliás cukor
4-5 evőkanál nádcukor (fehér is jó)
Sült gesztenye
 

A narancslevet felforralom a fűszerekkel és a cukorral, közben a tejszínt elkeverem a keményítővel. Mikor felforrt a narancslé folyamatos keverés mellett beleöntöm a tejszínt, megvárom míg felforr és készen van. Tálaláskor a tányérba teszek összevágott sült gesztenyét és arra szedem a meleg levest. Pirított szeletelt mandula és tejszínhab se rontja el. Nyáron hidegen érdemes tálalni.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dike.blog.hu/api/trackback/id/tr402527745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.